Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (3.26 secunde)
Intr-adevar, prima tentativa de reabilitare a canalului Cornitoiu, printr-un imprumut, a fost o hotarare a Consiliului Local Municipal din 2002, ramasa insa fara rezultat tocmai din pricina ca primaria nu putea obtine fonduri pentru reparatiile unui obiect pe care nu-l are.
Bazandu-se pe raspunsurile primite de la autoritatile abilitate, sesizate in prealabil de predecesorul sau, Ilie Bolojan, prefectul interimar Traian Abrudan a trebuit sa confirme ilegalitatea contractului incheiat intre Consiliul Municipal Oradea si compania de drumuri, prin care lucrarile de asfaltare a strazilor orasului sunt facute prin incredintare directa.
Pentru functiile de membri ai Consiliului Municipal s-au inscris 146 de persoane, dintre care au fost alese doar 71. ... Membrii Consiliului Municipal i-au ales prin vot si pe cei noua vicepresedinti:
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
In acest sens, pentru a nu mai fi cheltuiti banii contribuabililor constanteni, astazi, 1 Aprilie 2008, la sedinta de Consiliu Local Municipal Constanta, consilierii locali municipali vor aproba un proiect de hotarare prin care mandatul de primar al lui Radu Mazare este transferat automat si fara a mai fi nevoie de organizarea alegerilor, lui Constantin Fratila.
La Biroul Electoral Municipal si-au depus listele cu candidati PNL, Partidul Social Democrat "Constantin Titel Petrescu", PRM si Partidul Ecologist Roman.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus marti la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent pentru functia de primar general al Capitalei, prezentand peste 40.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii.
Biroul Electoral Municipal (BEM) a acceptat 17 candidaturi la Primaria Capitalei, intre care niciuna nu apartine vreunui independent, din cele 27 depuse. ... Pe langa cei trei independenti, Cornel Cernoschi, Sorin Oprescu si Nicolae Toteanu, Biroul Electoral Municipal a mai invalidat urmatoarele candidaturi:
Presedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), judecatorul Vasile Grunea, a declarat ca hotararea BEC va fi analizata in cursul zilei de vineri si va fi data o solutie.
Situatie incerta la Biroul Electoral Municipal (BEM) deoarece presedintele structurii, judecatorul Robert Florea, se afla deocamdata in imposibilitatea de a-si exercita functia, fiind internat in spital.
Biroul Electoral Municipal a primit ieri o sesizare din partea PNL Galati ce vizeaza mai multi fluturasi electorali ai PD-L, despre care liberalii sustin ca ar reprezenta "o mita electorala".
Este cazul candidatului independent la functia de primar al municipiului Galati, Corneliu Mangalea, care a depus, prin reprezentantii sai, intampinari la toate sectiile de votare cu probleme din Galati in timpul procesului de votare si apoi contestatii la Biroul Electoral Municipal pana la momentul centralizarii voturilor, vizand fraudele constatate la 18 sectii de votare din oras.
Pe aproape a fost si o sesizare anonima prin care Biroul Electoral Municipal era anuntat ca la una dintre sectiile de votare din cartierul Mazepa se ofera gaini si cozonaci pentru a fi votat un anume candidat.
Pentru a nu stim cata oara Primaria a dat-o iar in bara cand a hotarat sa stabileasca sediul Biroului Electoral Municipal la Casa Casatoriilor.
Lista candidatilor a fost schimbata in ultimul moment, locul lui Daniel Vulcu, actor la Teatrul de Stat din Oradea, care ar fi trebuit sa candideze pentru un mandat de deputat, fiind luat de juristul Octavian Dan, consilier municipal.
El sustine ca in legea care prevede transferul a 20 % din actiunile la Portul Constanta catre Consiliul Local Municipal se precizeaza pasii care trebuie facuti pana la data de 30 noiembrie, printre care se afla si incheierea respectivului protocol.
"De cand nu mai fac politica, nici hotii nu mai trag la mine", spune consilierul local municipal Danut Moisoiu (foto), cel care, de-a lungul timpului, a avut ceva "istorii" cu infractorii care i-au spart ba casa, ba masina.
Biroul Permanent Municipal interimar Constanta al Partidului National Liberal si-a propus ca, in perioada urmatoare, sa fie in contact permanent cu locuitorii municipiului Constanta, se arata intr-un comunicat al filialei.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
google-analytics.com